--

Trobada de la coordinadora de Barcelona, el dissabte 22 de febrer a Sant Adrià

Els companys i amics de Tronada seran el dissabte, 22 de febrer, els amfitrions de la Trobada de Colles de la Coordinadora de diables i bèsties del foc de Barcelona. Des del 2011 que el col·lectiu va celebrar el 25 aniversari que no ens reuníem, tot el món d’aquesta especialitat de cultura popular. El matí es dedicarà a la formació (temes de seguretat, permisos, primers auxilis, història del moviment), a la tarda hi haurà tallers més actius, com taller d’escopir foc i de percussió. A la nit, gresca! Tabalada i cremada i lluïment final amb un concert de El Mosquito del Garito. L’espai per a la formació és a la biblioteca municipal i els tallers, exhibicions i festa, a la plaça de la Vila de Sant Adrià de Besòs.

Aqui teniu el cartell de la trobada

1511652_10201056703414394_1227281571_n

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *