Colla Infantil

La petita flama també crema!

Amb el pas de temps, la flama Kapaoltis s’ha estès també entre els més menuts. Així ho fa palès el naixement de la Colla Infantil el curs 2005-2006 amb més de 15 petits deixebles desitjosos d’iniciar-se en el món dels diables.

Per formar-los com a autèntics Kapaoltis, la Colla Gran s’encarrega d’explicar-los la història del grup, així com el tipus de pirotècnia que existeix. Apresa la teòrica, a continuació s’organitza un taller on nens i nenes practiquen amb la pirotècnia i viuen la seva primera experiència amb el foc, sempre sota la supervisió d’un adult i després de rebre les indicacions pertinents.

El primer espectacle de la Colla Infantil va tenir lloc a les festes populars de Llefià de 2006. Des d’aleshores, cada any els podem veure a les festes del barri, just abans del correfoc de la Colla Gran. A més, també intervenen a les festes de Maig de Badalona, a les festes populars de Sant Adrià i les de la Mercè de Barcelona, així com a la Festa dels Súpers, entre altres actes destacats. Cal destacar també que, l’any 2007, la Colla Infantil va organitzar la Trobada de Colles Infantils de la Coordinadora de Barcelona.

¡La pequeña llama también arde!

Con el paso del tiempo, la llama Kapaoltis se ha extendido también entre los más pequeños. Así lo demuestra el nacimiento de la Colla Infantil el curso 2005-2006 con más de 15 pequeños discípulos deseosos de iniciarse en el mundo de los diablos.

Para formarlos como auténticos Kapaoltis, la Colla Grande se encarga de explicarles la historia del grupo, así como el tipo de pirotecnia que existe. Aprendida la teórica, a continuación se organiza un taller donde niños y niñas practican con la pirotecnia y viven su primera experiencia con el fuego, siempre bajo la supervisión de un adulto y después de recibir las indicaciones pertinentes.

El primer espectáculo de la Colla Infantil tuvo lugar en las fiestas populares de Llefiá de 2006. Desde entonces, cada año les podemos ver en las fiestas del barrio, justo antes del ‘correfoc’ de la Colla Gran. Además, también intervienen en las fiestas de Mayo de Badalona, en las fiestas populares de San Adrián y en las de la Mercè de Barcelona, así como en la fiesta dels Súpers, entre otros actos destacados. Cabe destacar también que, en 2007, la Colla Infantil organizó la ‘Trobada de Colles Infantils’ de la Coordinadora de Barcelona.