Percussió

El so dels diables

Des dels inicis, els Kapaoltis han estat acompanyats del grup de tabalers, encarregats de posar ritme musical a l’actuació dels diables.

Ara fa uns anys, però, va néixer la colla de percussió que, a més d’acompanyar els Kapaoltis, també actua de manera independent en altres festes. L’any 2008, van organitzar la Trobada de Tabalers que es va celebrar a la plaça Trafalgar de Llefià i que va reunir un gran nombre de colles de percussió de tota Barcelona. A més, també van actuar a la inauguració de la nova línia 9 del metro de la ciutat comtal i al cercavila de la festa medieval de Can Canyadó (Badalona). Amb el pas del temps, el so de la colla de percussió s’ha estès també per les festes populars de Sant Adrià, les festes de Maig de Badalona i la ‘Diverfesta’ del barri de la Salut (Badalona).

La seva activitat no finalitza aquí. A més dels espectacles, resultat d’hores d’assaig setmanal, la colla organitza tallers de percussió per a nens i nenes durant tot l’any.


El sonido de los diablos

Desde los inicios, Kapaoltis han estado acompañados del grupo de ‘tabalers’, encargados de poner ritmo musical a la actuación de los diablos.

Hace unos años, nació la colla de percusión que, además de acompañar Kapaoltis, también actúa de manera independiente en otras fiestas. En el año 2008, organizaron la ‘Trobada de Tabalers’ que se celebró en la plaza Trafalgar de Llefiá y que reunió un gran número de collas de percusión de toda Barcelona. Además, también actuaron en la inauguración de la nueva línea 9 del metro de la ciudad condal y en el ‘cercavila’ de la fiesta medieval de Can Cañadó (Badalona). Con el paso del tiempo, el sonido de la colla de percusión se ha extendido también por las fiestas populares de San Adrián, las fiestas de Mayo de Badalona y la ‘Diverfesta’ del barrio de la Salud (Badalona).

Su actividad no finaliza aquí. Además de los espectáculos, resultado de horas de ensayo semanal, la cola organiza talleres de percusión para niños y niñas durante todo el año.