Draga Olti

La Draga Olti és l’última bèstia de foc adoptada pels Kapaoltis l’any 2007. Fins aleshores, havia acompanyat els diables de Nova Lloreda. El bateig de la Draga es va celebrar aquell mateix any, després de fer-li alguns petits retocs a la part posterior.

És una de les bèsties que més vegades ha acompanyat els Kapaoltis en les seves actuacions. Una de les més destacades va ser la Festa de Bèsties de Montmeló (Barcelona), però també ha participat a les festes de Maig de Badalona i a l’Exposició de Bestiari de les festes badalonines. Tanmateix, és habitual veure-la a la Mostra d’Entitats de les festes populars de Llefià.

La Draga Olti es la última bestia de fuego adoptada por Kapaoltis el año 2007. Hasta entonces, había acompañado los diablos de Nova Lloreda. El bautizo de la Draga se celebró ese mismo año, después de hacerle pequeños retoques en la parte trasera.

Es una de las bestias que más veces ha acompañado Kapaoltis en sus actuaciones. Una de las más destacadas fue la Fiesta de Bestias de Montmeló (Barcelona), pero también ha participado en las fiestas de Mayo de Badalona y en la Exposición de Bestiari de las fiestas badalonesas. Asimismo, es habitual verla en la Muestra de Entidades de las fiestas populares de Llefiá.