Capgrossos

Ara fa uns anys, els Kapaoltis van créixer en número amb la incorporació de sis capgrossos que l’entitat sabadellenca Nous Temps, dedicada a la lluita contra el racisme, va donar al grup de diables.

Indira
És una noia hindú que viu a Calcuta, una gran ciutat de la Índia. Li agrada molt jugar i, sobretot, ballar danses típiques del seu país, així com viatjar i conèixer gent de tot el món.

Naja
La Naja és una noia molt simpàtica de raça negra que viu amb la tribu dels Bosquimans al continent africà. A la Naja també li agrada molt viatjar i conèixer gent de tot el món.

Sang-Yon
És un noi que viu a Shangai i procedeix de la família de l’il·lustre Tsai-Lun, que va ser l’inventor del paper. Com als seus compranys, al Sang-Yon li agrada molt conèixer gent de tot el món i viatjar.

Biljana
És una noia bosniana de la ciutat de Sarajevo i ara està molt contenta perquè al seu país hi ha pau. La Biljana espera que, a partir d’ara, sempre hi hagi pau i que s’acabin les guerres de tot el món. A la Biljana li agrada molt conèixer gent de tot el món i viatjar.

Naram-Sin
En Naram és àrab i viu normalment a la meca. Al nostre amic li agrada molt cantar cançons i contes del seu país i, també, conèixer gent de tot el món i viatjar.

El Senyor Quimet
El Senyor Quimet viu a la muntanya, a la comarca de l’Alt Urgell (Catalunya) perquè li agrada molt la natura. Com a la resta, al Senyor Quimet li agrada molt conèixer gent del tot el món i viatjar.

Hace unos años, Kapaoltis crecieron en número con la incorporación de seis ‘capgrossos’ que la entidad sabadellense ‘Nous Temps’, dedicada a la lucha contra el racismo, dio al grupo de diablos.

Indira

Es una chica hindú que vive en Calcuta, una gran ciudad de la India. Le gusta mucho jugar y, sobre todo, bailar danzas típicas de su país, así como viajar y conocer gente de todo el mundo.

Naja

Naja es una chica muy simpática de raza negra que vive con la tribu de los Bosquimanos en el continente africano. A Naja también le gusta mucho viajar y conocer gente de todo el mundo.

Sang-Yon

Es un chico que vive en Shanghái y procede de la familia del ilustre Tsai-Lun, que fue el inventor del papel. Como a sus compañeros, a Sang-Yon le gusta mucho conocer gente de todo el mundo y viajar.

Biljana

Es una chica bosniana de la Ciudad de Sarajevo y ahora está muy contenta porque en su país hay paz. Biljana espera que, a partir de ahora, siempre haya paz y que se acaben las guerras de todo el mundo. A Biljana le gusta mucho conocer gente de todo el mundo y viajar.

Naram-Sin

Naram es árabe y vive normalmente en la meca. A nuestro amigo le gusta mucho cantar canciones y cuentos de su país y, también, conocer gente de todo el mundo y viajar.

El Señor Quimet

El Señor Quimet vive en la montaña, en la comarca del Alt Urgell (Cataluña) porque le gusta mucho la naturaleza. Como al resto, al Señor Quimet Sin le gusta mucho conocer gente de todo el mundo y viajar.