--

Taller amb joves per explicar el patrimoni d’entitats de Llefià

La colla de diables i el grup de percussió de Kapaoltis estem participant en el projecte impulsat des de l’IES Júlia Minguell, i liderat per la professora de socials d’ESO, que consisteix en divulgar el patrimoni d’entitats que hi ha a Llefià. En què consisteix? La colla explica als alumnes de l’institut la història, origens, activitats, mètodes… del món del foc i de la percussió, que han d’anar lligats, i, posteriorment, els joves alumnes de l’institut ho expliquen als alumnes de les escoles del seu àmbit d’influència (CEIP Pere de Tera, CEIP Rafael Casanova i CEIP Rafael Alberti). La imatge que acompanya aquesta explicació consisteix en l’explicació per part dels alumnes de l’institut del què havien après per part de la colla als alumnes del Pere de Tera.

Ho vam fer força bé!

IMG_20140207_151358

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *