El Gegant de Sant Antoni

La seva historia té uns inicis tràgics. La primera cara que es va modelar es va desfer en més de 400 trossets la primera vegada que es va treure al carrer, ja que el motlle era massa fràgil.

Tot i això, la mala sort no va impedir que es tirés endavant la idea de donar forma al Gegant de Sant Antoni, amb la creació del qual es volia recuperar la tradició del Geganteres del barri de Llefià.

El Gegant fa uns 4 metres d’alçada i no arriba als 40 Kg. Tot i batejar-lo com a Gegant de Sant Antoni, també és conegut com el dimoni de Sant Antoni, ja que un dels seus creadors era membres dels Kapaoltis.

Se’l pot veure cada any a la Mostra d’Entitats que s’organitza a la plaça Trafalgar amb motiu de les festes populars de Llefià. Durant la resta de l’any el trobareu a la Biblioteca Llefià-Xavier Soto.

Su historia tiene unos inicios trágicos. La primera cara que se modeló se deshizo en más de 400 pedazos la primera vez que se sacó a la calle, ya que el molde era demasiado frágil.

Sin embargo, la mala suerte no impidió que se sacara adelante la idea de dar forma al Gigante de San Antonio, con la creación del cual se quería recuperar la tradición de ‘Geganteres’ del barrio de Llefiá.

El Gigante hace unos 4 metros de altura y no llega a los 40 Kg. Aunque bautizado como Gigante de San Antonio, también es conocido como el demonio de San Antonio, ya que uno de sus creadores era miembro de Kapaoltis.

Se le puede ver cada año en la Muestra de Entidades que se organiza en la plaza Trafalgar con motivo de las fiestas Populares de Llefiá. El resto del año lo encontraréis en la Biblioteca-Llefiá-Xavier Soto.