--

Ens voleu seguir per Carnaval? No hi ha treva

Carnaval! Carnaval!

No hi ha excusa. Aquesta temporada el Rei Carnestoltes ens té ben ocupats, als de la colla de percussió.

Divendres, 28 de febrer, liderarem la rua de l’escola Ramiro de Maeztu. Qui vulgui fer els primers compasos  de Carnaval amb nosaltres, que hi sigui a les 15.30h al voltants de la porta de l’escola i la Rambla de la Solidaritat, i ens acompanyi en la serp de colors i alegria formada pels nens i nenes i professorat de l’escola.

Continuarem animant la canalla! A les 17.30h  el punt de trobada de la rua de les AMPAS de les escoles de Llefià és la Plaça de la Dona. Des d’allà iniciarem un recorregut per aquella part del barri fins acabar en l’escola Feliu Vegués, amb festa final. Us hi esperem!

L’endemà, estarem en forma, segur,  per participar en les activitats programades per dissabte de Carnaval, l’1 de març. A les 11.30h animarem la fira d’artesania que se celebrarà en la Ronda de Sant Antoni de Llefià i a la tarda, a les 17.00h participaren en la XXXII RUA DE CARNESTOLTES DE LLEFIÀ, que parteix des de Pérez Galdós. Us comptarem a tots, un per un perquè d’entrada omplim tot el carrer amb les compartes o amb les disfresses individuals! Podeu seguir-nos en tot el recorregut o participar en la festa final a la Plaça Trafalgar.

Carnaval! Carnaval!

cartell_carnetoltes_2014

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *