--

Sempre fan falten nous diables i percussionistes!

Els que estem a la colla de diables Kapaoltis no ens cansem de fer crides per què noves persones s’hi incorporin. En aquesta convocatòria ha ha un xic d’egoisme, perquè sempre falten nous diables i percussionistes per poder anar creixent i donar resposta a totes les cites. I també molt de generositat perquè ens ho passem d’allò més bé i volem compartir la nostra gresca.

De manera que us animem a formar part de la colla! No hi ha límit d’edat ni cal expertesa perquè la formació la facilitem des del col·lectiu. Si ha de ser un menor l’interessat en incorporar-s’hi necessita suport dels pares o tutors amb acompanyament i signatura d’autoritzacions.

Us hi esperem!!!IMG_3355

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *