--

Els primers en la sisena edició dels Colors de la Tardor!!! Dissabte fem la despertà!

No hi podem faltar i ja anem per la sisena edició! Dissabte, 26 d’octubre, farem la despertà de la festa de la diversitat dels Colors de la Tardor de manera que a partir de les 9.30 del matí recorrerem els carrers de Llefià i La Salut per animar tothom a no perdre’s la festa. L’espai de la festa central repetirà en la Rambla de Floridablanca, una cita organitzada per  la Comissió de Convivència del Pla de Desenvolupament Comunitari de la Salut i Llefià en la que moltes entitats estan implicades. Durant tot el dia es realitzaran diverses activitats pensades perquè els participants es relacionin, comparteixin i convisquin. Per tal de conèixer la diversitat existent al territori hi haurà menjars i receptes, teixits i vestits, jocs com mots encreuats o sopes de lletres, i un final de festa especial. L’objectiu és construir un model de treball comunitari en xarxa i cooperatiu en que tothom hi pugui participar, grans i petits.

I no hi poden faltar els nostres sons, fruits del mestissatge de moltes cultures que han fet moltes aportacions al món de la percussió!!!!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *