--

Celebració 10 anys de rem a Badalona

L’any 2003 un grup de socis del Club Nàutic Betulo van tenir la idea de posar en la porta de l’entitat un paper demanant persones per iniciar-se en la pràctica del rem. Deu anys després la ciutat celebra que té tres clubs molt actius practicant aquest esport i els Kapaoltis hi serem en la celebració! El cercavila es fa diumenge 27 d’octubre al matí. Inicia el seu recorregut a les 10.00 hores en el Betulo, passa pel Club Natació Badalona i pel Club de Rem Badalona i recorre tot el passeig marítim fins arribar a la rampa del Port. Allà, sobre les 11.00h els vogadors i les vogadores s’embarcaran en els llaguts per fer una exhibició entre el Passeig del Dic de Recer i el Pont del Petroli.

Moltes felicitats a la ciutat per aquesta celebració! Us hi esperem diumenge!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *