--

El 18 de maig tens una cita!

Preneu nota de la següent data: dissabte 18 de maig. Aquest dia els diables Kapaoltis i la colla de percussió us esperem al Correfoc de les Festes de Maig de Badalona! I amb doble sessió!
A les 17.30h. començarà el XV Correfoc Infantil que tindrà dos recorreguts: el de foc (des de la Plaça de la Vila) i el de pols (des del carrer Francesc Layret). Ambdós recorreguts finalitzaran a la Rambla amb una festa dolça.
I, a partir de les 22h., el foc, el soroll i la festa continuaran amb el XXI Correfoc d’adults. L’acte començarà amb el Toc de Foc i la tradicional encesa a la Plaça de la Vila i continuarà pels carrers de Baix a Mar fins a la Rambla, on s’cabarà amb una espectacular encesa final.
T’animes a acompanyar-nos-hi?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *