--

Nova edició de les Festes de Maig de Badalona

Maig sempre és un mes de festa a Badalona. Concerts, balls, menjars populars, jocs infantils, curses i, en especial, bèsties de foc, gegants, cercaviles i correfocs donen forma a una de les fites més destacades de la ciutat, les Festes de Maig. Davant de tanta gresca, els Kapaoltis no hem dubtat d’unir-nos a aquesta gran celebració! Si voleu acompanyar-nos-hi, divendres 10 de maig (Nit de Sant Anastasi) ens podreu trobar al Seguici de la Ciutat a partir de les 20h i, una mica més tard, a la Cremada del Dimoni, el moment més emblemàtic de les festes.

I si voleu continuar gaudint entre foc del sarau badaloní, el proper dissabte 18 de maig ens trobareu al correfoc infantil que començarà a les 17.30h. a la Plaça de la Vila. Us hi esperem!

Per a més informació detallada de les festes, podeu accedir al programa aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *