--

De nou, en acció!

El proper dissabte 8 de setembre, els Kapaoltis ens unim a la Festa Major de Sant Adrià de Besòs! Si també hi voleu participar, ens podreu acompanyar durant la tabalada que es farà pel matí a partir de les 10h. des de l’autopista fins a la Plaça de la Vila o a la carretillada i tabalada infantil que començarà a les 20.30h a la Festa del Riu. I si voleu continuar de gresca amb nosaltres, us esperem a les 21.30 al C/ Olímpic de Sant Adrià, on tindrà lloc l’inici del correfoc d’adults. Però això sí, recordeu d’anar-hi ben equipats! Us hi esperem!

Podeu consultar més informació aquí.

El próximo sábado 8 de septiembre, ¡Kapaoltis nos unimos a la Fiesta Popular de San Adrián de Besós! Si también queréis participar, podréis acompañarnos durante la tabalada que se hará por la mañana a partir de las 10h. desde la autopista hasta la Plaza de la Vila o a la carretillada y tabalada infantil que empezará a las 20.30h en la Fiesta del Río. Y si queréis seguir de gresca con nosotros, os esperamos a las 21.30 en la C/ Olímpic de San Adrián, donde tendrá inicio el correfoc de adultos. Pero eso sí, ¡acordaros de ir bien equipados! ¡Os esperamos!

Podéis consultar más información aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *