--

Resum dels últims mesos!

Us expliquem totes les coses que hem estat fent aquests mesos.

Va acabar carnestoltes i la percussió va posar ritme a la cursa Màgic BDN Running, també va participar en la festa Els Colors de la Convivència a la plaça de la Dona. Els següents caps de setmana la colla va ser present a la Festa Medieval i a la Cursa de la Dona. Va arribar maig i amb ell les Festes de Badalona. Vam donar el tret de sortida a les festes amb el Sigues la Festa i com a novetat, vam actuar al centre comercial Màgic Badalona, acompanyats de la draga, on vam portar a terme un espectacle pirotècnic. L’endemà ens vam desplaçar fins a Sant Iscle de Vallalta carregats amb el gegant i vam posar música a la Diverfesta. Finalment, va arribar el Seguici de la Ciutat i els correfocs de Badalona. Aquí us deixem un recull de fotos dels diferents actes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

tres − dos =