--

Resum dels últims mesos!

Us expliquem totes les coses que hem estat fent aquests mesos.

Va acabar carnestoltes i la percussió va posar ritme a la cursa Màgic BDN Running, també va participar en la festa Els Colors de la Convivència a la plaça de la Dona. Els següents caps de setmana la colla va ser present a la Festa Medieval i a la Cursa de la Dona. Va arribar maig i amb ell les Festes de Badalona. Vam donar el tret de sortida a les festes amb el Sigues la Festa i com a novetat, vam actuar al centre comercial Màgic Badalona, acompanyats de la draga, on vam portar a terme un espectacle pirotècnic. L’endemà ens vam desplaçar fins a Sant Iscle de Vallalta carregats amb el gegant i vam posar música a la Diverfesta. Finalment, va arribar el Seguici de la Ciutat i els correfocs de Badalona. Aquí us deixem un recull de fotos dels diferents actes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *