--

Festa Major d’agost de Badalona

Els propers 14 i 15 d’agost, a Badalona celebrem la Festa Major d’Agost. Durant ambdós dies, nosaltres i d’altres colles de diables de la ciutat ens encarregarem de fer-vos gaudir d’aquesta emblemàtica festa.

L’inici d’actes tindrà lloc divendres a les 20.00h. amb la Crida a la Festa i la Gran Xeringa, una traca de 500 m. A continuació, serà la Tanda de Lluïment, el Cercavila i el Castell de Focs. I dissabte, continuarem, a partir de les 22h, amb l’espectacle de Foc i Bany de les Bèsties i Diables al Pont del Botifarreta.

A més a més, durant aquests dos dies, també podreu gaudir del concert, la ballada de gegants i de sardanes, entre altres activitats.

Animeu-vos! La diversió està garantida!

festesagost

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *