--

Cap de setmana de foc i música a Badalona!

Continuem gaudint de les festes de maig!

Aquest proper dissabte dia 9 a les 18:30h a la Plaça Pompeu Fabra , podreu trobar la nostra percussió a l’acte BaTOCona, on farem un cercavila amb altres grups de percussió.

I al dia següent, diumenge dia 10 de maig ens podreu trobar a partir de les 19:30h al carrer Francesc Layret a l’altura de l’ajuntament, on participem al seguici de la ciutat, un cercavila que recorrerà diversos carrers de Badalona centre fins arribar a la Rambla (a l’altura de Roca i Pi). En aquest cercavila trobareu totes les entitats de cultura popular catalana de Badalona.
Una vegada arribem a la Rambla hi ha un seguit d’actes com l’acte sacramental, el ball de l’àliga, el piromusical. Tot això conclourà en la cremada del dimoni, moment emblemàtic de les festes de maig.

Som-hi que ja arriba la nit més Badalonina de l’any!

Cremada del dimoniSin título

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *