--

Gràcies a tots/es!

Una vegada més, volem agrair a tots aquells que vau estar presents al XXIX Correfoc de Llefià la vostra fidel participació i suport constant. Va ser una nit esplèndida, amb ganes de passar-ho bé i gaudir d’aquest espectacle de foc, característic de les nostres festes populars. A tots vosaltres, gràcies!!! I, en especial també, gràcies a Tronada de Sant Adrià i Diables de Poble Sec per acompanyar-nos en aquesta nit tan significativa.

Aprofitem per deixar-vos un parell de fotografies de les Festes Populars de Llefià 2014. D’una banda, una fotografia del correfoc i, d’altra banda, els tres guanyadors del II Concurs de recollida de Carretilles.

1402339352587 II Concurs carretilles

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *