--

Gràcies a tots!

Una vegada més, volem agrair a tots aquells que vau estar presents al XXVIII Correfoc de Llefià la vostra fidel participació i suport constant. Va ser una nit esplèndida, amb ganes de passar-ho bé i gaudir d’aquest espectacle de foc, característic de les nostres festes populars. A tots vosaltres, gràcies!!! I, en especial també, gràcies a la nostra colla de diables veïna, la Tronada de Sant Adrià, per acompanyar-nos en aquesta nit tan significativa.

Aprofitem per deixar-vos un parell de fotografies de les Festes Populars de Llefià 2013. D’una banda, l’entrega del record que vam elaborar per a la Tronada de Sant Adrià, com a mostra d’agraïment per la seva col·laboració. I, d’altra banda, els guanyadors del 1r Concurs de Carretilles.

recuerdo (2)

IMG-20130609-WA0014 (2)

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *