--

Uneix-te a la Nit de Foc més esperada de l’any!

Per a nosaltres, els Kapaoltis, les festes populars de Llefià són un dels moments més destacats de l’any, ja que és el barri que ens ha vist créixer des de fa més de 25 anys. Per això, com cada any, hi tornem a participar amb la il·lusió de fer-vos gaudir d’una de les millors nits de foc de l’any el proper dissabte 8 de juny.

El nostre grup de percussió iniciarà la festa a les 19.30h. amb la Tabalada. A les 20.15h. continuarem amb el VIII Correfoc Infantil, de la mà de la colla infantil dels diables Kapaoltis. I, finalment, a partir de les 22.15h, donarem pas al gran moment de la nit: el XXVIII Correfoc de Llefià. Tot això, amb la col·laboració, sempre fidel, de la Tronada de Sant Adrià. Gràcies, companys!

D’altra banda, us destaquem que, aquell mateix matí a partir de les 11h, ens trobareu també a la Mostra d’Entitats a la Plaça Trafalgar. Així que, si ho desitgeu, us convidem a passar-vos-hi una estona perquè ens coneixeu, veieu el que fem i, si us voleu unir a nosaltres, aprofiteu per demanar-nos informació i fer-nos qualsevol consulta. Nosaltres estarem encantats d’atendre-us!

NOTA: Us recordem que, per tal de gaudir al màxim de la nit i no endur-vos cap sorpresa, cal que tingueu en compte una sèrie de normes.

Cartell 2013

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *